MatFröjd – Studiehandledning

MatFröjd Studiehandledning är för dig som leder en matlagningskurs eller för er som vill träffas och laga mat tillsammans med receptappen MatFröjd. I denna handledning får du en presentation av appen samt underlag och tips för träffarna. Matlagningskursen vänder sig till för alla som vill bli lära sig mer om hur receptappen används och/eller som vill få inspiration för matlagningen. Läs gärna mer om MatFröjd Faktadel.

MatFröjd Studiehandledning och MatFröjd Fakta finns som pdf-fil.
Klicka på texten i bilderna ovan.

Att laga mat och äta tillsammans är roligt, kreativt och inspirerande
. Receptappen MatFröjd passar lika bra för både vana och ovana matlagare och/eller appanvändare. Appen MatFröjd innehåller recept på allt från aptitretare till kvällsmat och allt där emellan (mellanmål/fika, luncher/middagar, smaktillbehör, såser/röror, sallader och grönt, drycker mm).

Matlagningskursen ger inspiration för alla dagens måltider. Som komplement till studiehandledningen finns faktamaterialet ”MatFröjd – mat och hälsa för seniorer” som ger information om hälsosamma måltider och kunskap om näringslära, livsmedelskunskap, livsmedelshygien samt specialkost och mycket mera. Allt baserat på aktuell forskning och vedertagna riktlinjer.

Att laga mat och äta tillsammans är ett nyttigt nöje för både kropp och själ.